Annonce
Der er ikke noget mere lækkert end en nybagt kringle med rabarber og marcipan. Foto: Anne-Kathrine Schelde
Ugeavisen Vejle

Foråret inviterer til kringle med rabarber og marcipan

- Min farmor serverede ofte lun kringle med remonce, perlesukker og hakkede nødder til kaffen, fortælle Anne-Kathrine Schelde.
Annonce
  • Der er ikke noget mere lækkert end en nybagt kringle med rabarber og marcipan. Foto: Anne-Kathrine Schelde
  • Anne-Kathrine Schelde, Maden i mit liv.
Jelling Musikfestival

Gourmetrestaurant har flere overraskelser til Jelling Musikfestival

Annonce
Ugeavisen Vejle

Asija flytter klinikken til Vejle: 'Jeg arbejder med skønheden, men kun der, hvor det giver mening'

Annonce
Ugeavisen Vejle

Cykelhandler i Vejle fik uanmeldt besøg

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Pinseudstilling i utraditionelle rammer

Ugeavisen Vejle

Idrætsforening klar til det store løb

Ugeavisen Vejle

Oplev teatrets trylleri i børneuniverset Postyrium

Ugeavisen Vejle

Her får du en bid af et land med stor gæstfrihed: 'Gæsterne skal ikke spise det, de plejer'

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Travlhed på rutebilstationen

VEJLE

Her er navnene til Sommer i Midtpunktet: 'Der bliver rift om siddepladserne'

Ugeavisen Vejle

Klimamonstre på besøg i Økolariet

Ugeavisen Vejle

Cirkus med to kendisser i spidsen kommer til Vejle

Annonce